Interim voor gewoon onderwijs nodig?

Neem contact op

Uw leerkracht

Heeft u ineens een groep leerlingen zonder leerkracht en bent u op zoek naar een interim-leerkracht voor een korte of langere  periode? U zoekt een leerkracht die snel  rust en structuur kan brengen in deze groep leerlingen?

Is het een overbruggingsperiode, omdat de nieuw te benoemen leerkracht over een maand pas beschikbaar is? Ik ben inzetbaar op alle groepen van de basisschool, voor de VSO/VMBO én voor de zorg en welzijnsopleidingen op het MBO.

Ik pas mij aan de visie en de werkwijze van uw school.

Detachering
Naast mijn eigen inzet als interim medewerker, kan ik gebruik maken van mijn netwerk om voor iedere vervanging een leerkracht te vinden die binnen uw school past.

Coaching
U heeft een nieuwe leerkracht in dienst voor wie ondersteuning gewenst is, omdat de klas onrustig is na meerdere invallers? U wilt dat de rust terugkeert en de leerkracht succesvol en effectief deze “moeilijke” klus kan af maken? Ik kan de nieuwe leerkracht helpen om de klas weer op de rit te krijgen en de rust terug te brengen.

Hoe doe ik dat?
Ik coach de leerkracht enkele keren door middel van gesprekken en ik kom meekijken in de klas en geeft tips en ondersteuning. Zo wordt de leerkracht snel in zijn kracht gezet en kan hij/zij fijn en resultaatgericht met de groep werken! Ik focus op het positieve en op aanwezige kwaliteiten. Ik probeer datgene wat goed gaat te vergroten. Ik zet mij ervoor in dat de leerkracht / professional gericht met zijn leervraag aan de slag gaat en resultaat boekt.

Vacatures

Heeft u een vacature openstaan die u niet ingevuld krijgt? Neem dan contact met mij op.

Onze professionals

Mevr X

Agnes

Mevr X

Agnes

Mevr X

Agnes

SANGE is St!R geregistreerd en gecertificeerd.
SANGE is lid van het LOC – Landelijke Organisatie voor Coaching in het Onderwijs.

Sange staat geregistreerd als opleidingsinstituut bij het CRKBO.
Sange is in het bezit van een VOG.

SANGE – ONDERWIJS EN OPVOEDING

Coaching en interim diensten voor gewoon en passend onderwijs.

CONTACT

Het kost slechts enkele seconde tijd!